✎ 706 woorden⏱ Leestijd: 2,7 minuten

Meru Piramide: een energetisch instrument voor in je huis

TEKST

Clear & Conscious

DATUM

27 augustus 2020

CATEGORIE
DELEN

Je hebt vast wel eens gehoord dat de eeuwenoude piramides van Gizeh bepaalde (mysterieuze) krachten bezitten. In verschillende culturen is de werking van piramides al duizenden jaren bekend. Er wordt gezegd dat piramides Prana, Chi of Levensenergie verzamelen en verhogen. Binnenin de piramide worden daarnaast versterkende en positieve vibraties voortgebracht via resonantie. Daarom worden ze ook al eeuwenlang gebruikt om bewustzijn te verhogen.

Deze Meru Piramides hebben dezelfde verhoudingen als de piramides van Gizeh. Daarnaast bevatten ze een Shri Yantra symbool, welke staat voor harmonie en eenwording. De Shri Yantra wordt in de Indische versie van Feng Shui gebruikt om welbevinden, materiële en spirituele groei te bevorderen. Ook wordt het gebruikt voor het verwijderen van negatieve vibraties of geblokkeerde energie in een huis of omgeving. De Shri Yantra is in koper geëtst (in midden van piramide) en is in een heilig krachtcentrum geactiveerd met gebruik van Mantra’s.

Door het samenvoegen van de piramide en het Shri Yantra symbool, versterken ze elkaar en ontstaat er een krachtig energetisch instrument, voor in je huis, op je bureau of op een speciale plek.

Benieuwd waar je deze Meru Piramides voor kunt gebruiken? We geven je hieronder een opsomming!


Energetisch opladen

  • Edelstenen, kristallen en mineralen worden gereinigd en opgeladen, waardoor hun helingcapaciteit wordt verhoogd.
  • Etherische Oliën, Bloesemremedies, massage oliën, kruiden, etc. krijgen een hogere vibratie.
  • Water dat gedurende enkele uren of een nacht in een piramide verblijft wordt opgeladen en verkrijgt een zachtere smaak. Het kan gedronken worden als een tonic of gebruikt om wonden, uitslag of insectenbeten te wassen. Of geef je planten water met dit opgeladen water.
  • Fruit en groenten worden opgeladen en hun smaak verbetert. Voedsel wordt minder bitter (probeer koffiebonen), natuurlijke smaken worden sterker, en chemische smaken worden minder. Bovendien verlengt de houdbaarheidsduur! Dit kun je testen door 1 stuk fruit ín de piramide te leggen, en de ander buiten de piramide. Je zult zien dat het stuk fruit in de piramide veel langer mee gaat.
  • Plaats zaden in de piramide om de kiemkracht van het zaad en de gezondheid van de plant op te voeren. Of kweek gezondere en voedingsrijkere kiemen. Plantenstekjes kunnen sneller en met meer levenskracht schieten en groeien in de piramide.
  • Andere mogelijkheden zijn het opladen van zout en andere kruiden, vitaminen en supplementen.


Ionisatie van de atmosfeer

Meru Piramides zijn natuurlijke ionisatoren die de luchtkwaliteit verbeteren. Negatieve ionen helpen bij het verwijderen van onzuiverheden en besmettelijke stoffen in de lucht en bevorderen een gezondere atmosfeer.


Bescherming tegen Geopatische- en Elektromagnetische straling

De Meru piramides helpen bij het neutraliseren van de negatieve effecten van straling (denk aan computer, televisie, wifi). Daarnaast ervaren sommige mensen een verbetering van hun slaappatroon nadat ze de piramide naast of onder hun bed hadden gelegd.


Manifestatie Versterker

Meru Piramides versterken en verhogen de energie: dus daarmee ook jouw intenties en manifestaties! Schrijf op een stukje papier een intentie of een wens en leg het opgevouwen op de Shri Yantra in het midden van de piramide. Je kunt jezelf hier dagelijks aan herinneren, maar het is wel belangrijk dat je je intentie ook weer ‘loslaat’. Ook kun je positieve energie naar een situatie of persoon sturen door hun naam op een papiertje in de piramide te leggen.


Chakra Balansering

Leg de onderkant van de piramide ónder jouw lichaam ter hoogte van een bepaald chakra, of een plek op je lichaam die aandacht vereist. Leg de piramide bovenop je lichaam, zodat hij boven de onderkant van de piramide komt. Blijf zo 20 minuten liggen om de harmoniserende en versterkende vibraties te ontvangen.


Aura Versterking

Houd de Meru Piramide op schoot of op het lichaam voor een versterkend effect op je aura. Hij verstevigt de beschermlaag van de aura, versterkt de mentale concentratiecapaciteit en verhoogt het energieniveau.


Meditatie

Probeer te mediteren met de Meru Piramide om sneller en gemakkelijker de diepere lagen van het bewustzijn te bereiken. Een mogelijke meditatie is om de basis van de piramide in de rechterhand te houden en je linkerhand boven de punt van de piramide te laten zweven. Laat jezelf verassen door het resultaat!

Nieuwsgierig geworden? De Meru Piramides zijn in 3 verschillende formaten te verkrijgen. KLIK HIER om ze te bekijken.
Mocht je nog vragen hebben: neem gerust contact met ons op.

Meer inspiratie…