Iedereen heeft een unieke energie en daarom is het soms lastig om de producten te vinden die jij op dit moment nodig hebt. Voor een specifiek thema zijn namelijk meerdere soorten stenen, tincturen of oliën geschikt. Maar welke producten matchen dan op dit moment het beste met jouw persoonlijke situatie? Of wil je een pakket aan iemand cadeau geven en weet je niet wat er bij hem of haar past?

Wij helpen je met advies op maat…

Vul het contactformulier hiernaast in met hierin jouw situatie, klachten, vraag of behoefte. Wij sturen je een mail terug en geven aan welke producten, naar ons gevoel, op dit moment het beste bij je passen.

Je kunt natuurlijk ook andere vragen stellen omtrent persoonlijke groei, bepaalde thema’s of hoe je het beste bepaalde producten of edelstenen kunt gebruiken in jouw situatie. Mocht je een cadeau voor iemand anders willen bestellen, dan kun je ons natuurlijk ook advies vragen.

Het persoonlijke advies is helemaal gratis en vrijblijvend! Dus aarzel niet om contact met ons op te nemen.

En wist je dat je ook langs kunt komen op locatie? Dan kunnen wij voor jou invoelen (of je gaat zelf voelen) welke producten bij je passen.
Je kunt in Nieuwehorne, of in Heerenveen langskomen. Laat ons weten wat je voorkeur is via het contactformulier, dan maken we een afspraak.

Wij gaan vertrouwelijk om met alle persoonlijke gegevens, zoals vermeld in ons privacy beleid.