Get out of your head and get into your heart. Think less, feel more.

– Osho

Over ons

Terug naar jouw essentie

Het is onze missie om mensen terug te brengen naar hun essentie.
Uit het hoofd en in het hart, dat is ons motto.

Onze producten werken op verschillende lagen, zowel fysiek, mentaal, energetisch en spiritueel – en versterken de energie in een ruimte.

Wij hebben kristallen, (half)edelstenen, meru-piramides en etherische olie op gevoel uitgezocht, met oog voor de (helende) werking en kwaliteit. Daarnaast zijn ze onderverdeeld in specifieke thema’s, zoals: bewustzijnsgroei, zelfliefde, innerlijke rust, creativiteit, manifesteren, omgaan met angst en emoties, huiszuivering en nog veel meer.

Mocht je een bijzondere steen op onze webshop missen, vraag het ons gerust: de meeste stenen kunnen wij voor jou nabestellen!

Zuiver en bewust

De naam van ons merk verklapt het al een beetje: onze producten zijn zuiver (clear) & bewust (conscious) gekozen. De grondstoffen in onze etherische olie producten zijn gekocht bij leveranciers en telers die zorg dragen voor de natuur. Denk aan biologische teelt, duurzame oogst en eerlijke handel (waarmee ook boeren in arme landen worden ondersteund). Onze producten zijn ook nooit op dieren getest.

Daarnaast zijn de etherische oliën 100 % natuurlijk, zuiver en afkomstig van traditionele teelt (niet bewerkt in chemische laboratoria). De edelstenen zijn ingekocht bij bewuste leveranciers (meer informatie op pagina ‘herkomst edelstenen‘), en zijn van hoge kwaliteit.

 

Ontdek onze categorieën

Holistische producten per diverse thema’s.

Wij streven naar eerlijke en duurzame handel.

Gratis verzending bij minimale besteding van € 75,-.

Gereinigd & geactiveerd 

Kristallen & edelstenen hebben een eigen bewustzijn (energieveld). Voordat ze bij ons belanden hebben ze al een hele weg afgelegd, en zijn met verschillende energieën in aanraking gekomen. Daarom reinigen wij eerst (energetisch) onze edelstenen en kristallen. 

Vervolgens activeren wij al onze stenen, zodat ze zich meer kunnen openen naar hun volledige potentieel. Zo krijgt de steen een sterkere uitstraling en diepere werking.

 

Kristallen zoeken