Clear & Conscious is een samenwerking tussen Demi Maatman & Geheel-Jezelf. Wij hebben beide een healing praktijk en een affiniteit met natuurlijke en holistische heling.

Het is onze missie om mensen terug te brengen naar hun essentie, gevoel & intuïtie. Uit het hoofd en in het hart. Onze producten hebben een energetische én fysieke werking waardoor ze op verschillende lagen werken. Of je nu producten zoekt voor bewustzijnsgroei, specifieke thema’s, of omdat je last heb van psychische of fysieke klachten, de natuur heeft overal een hulpmiddel voor.

Onze naam zegt het al: onze producten zijn zuiver (clear) & bewust (conscious) gekozen. De grondstoffen in onze producten (denk aan etherische olie & kruidentincturen) zijn gekocht bij leveranciers en telers die zorg dragen voor de natuur. Denk aan biologische teelt, duurzame oogst en eerlijke handel (waarmee ook boeren in arme landen worden ondersteund). Onze producten zijn ook nooit op dieren getest.

Daarnaast zijn de etherische oliën en kruidentincturen 100 % natuurlijk, zuiver en afkomstig van traditionele teelt (niet bewerkt in chemische laboratoria). Op deze manier kun je de diepgaande werking van de producten ervaren en versterk je je eigen gezondheid op een natuurlijke manier.

Mineralen & edelstenen hebben een eigen bewustzijn (energieveld). Als ze uit de aarde komen zijn ze energetisch afgesloten, en daarna komen ze via via in aanraking met energie van anderen. Op deze manier kunnen ze niet hun zuivere werking afgeven als ze bij de klant aankomen. Daarom worden eerst alle stenen (energetisch) gereinigd en vervolgens energetisch geopend. Hierdoor krijgt de energie van de steen een sterkere uitstraling en diepere werking.

DEMI
DEMIHealer, holistisch psycholoog & oprichter Clear&Conscious
GERALDINE
GERALDINEHealer, intuïtief coach & oprichter Clear&Conscious

100 % natuurlijke (veelal biologische) producten

Holistische ondersteuning per thema

Gratis verzending bij minimale besteding van € 50,- 

Onze producten

Natuurlijk houden we verder zoveel mogelijk rekening met de natuur. Zo zijn onze verpakkingsmaterialen altijd afkomstig van gecertificeerd hout en zijn ze recyclebaar. Op deze manier proberen wij met onze producten bij te dragen aan een betere & groenere wereld.

VOLG ONS OP INSTAGRAM
@clearandconscious

Vraag of opmerking?

Laat hier je berichtje achter…