Essentie, gevoel en intuïtie

Het is onze missie om mensen terug te brengen naar hun essentie, gevoel & intuïtie. Zeker in tijden van onzekerheid is dat meer dan ooit nodig en we zien dat de behoefte van mensen ook groeit. Uit het hoofd en in het hart, dat is ons motto.

Onze producten hebben een energetische én een fysieke werking, waardoor ze op verschillende lagen van ons mens zijn toegepast kunnen worden.

Of je nu producten zoekt voor bewustzijnsgroei, specifieke thema’s (zoals burn-out of zelfliefde), of omdat je last hebt van psychische of fysieke klachten, de natuur heeft overal een hulpmiddel voor.

DEMI MAATMAN
DEMI MAATMANOprichter - Holistisch psycholoog
GERALDINE MAATMAN
GERALDINE MAATMANHealer, intuïtief coach & oprichter

Zuiver en bewust

Onze naam zegt het al: onze producten zijn zuiver (clear) & bewust (conscious) gekozen. De grondstoffen in onze producten (denk aan etherische olie & kruidentincturen) zijn gekocht bij leveranciers en telers die zorg dragen voor de natuur. Denk aan biologische teelt, duurzame oogst en eerlijke handel (waarmee ook boeren in arme landen worden ondersteund). Onze producten zijn ook nooit op dieren getest.

Daarnaast zijn de etherische oliën en kruidentincturen 100 % natuurlijk, zuiver en afkomstig van traditionele teelt (niet bewerkt in chemische laboratoria). Op deze manier kun je de diepgaande werking van de producten ervaren en versterk je je eigen gezondheid op een natuurlijke manier.

Bewustzijn edelstenen

Mineralen & edelstenen hebben een eigen bewustzijn (energieveld). Als ze uit de aarde komen zijn ze energetisch vaak afgesloten, en daarna komen ze via via in aanraking met energie van anderen. Op deze manier kunnen ze niet hun zuivere werking afgeven als ze bij jou in huis liggen. Daarom worden eerst alle stenen door ons (energetisch) gereinigd en vervolgens energetisch geopend. Hierdoor krijgt de energie van de steen een sterkere uitstraling en diepere werking.

100 % natuurlijke (veelal biologische) producten

Holistische ondersteuning per thema

Gratis verzending bij minimale besteding van € 50,- 

Onze producten

Natuurlijk houden we verder zoveel mogelijk rekening met de natuur. Zo zijn onze verpakkingsmaterialen altijd afkomstig van gecertificeerd hout en zijn ze recyclebaar. Op deze manier proberen wij met onze producten bij te dragen aan een betere & groenere wereld.

VOLG ONS OP INSTAGRAM
@clearandconscious