Retour

Tot 14 dagen na ontvangst heb je het recht om je bestelling retour te zenden. Geef dit eerst aan ons door en stuur daarna jouw producten terug. Je krijgt het aankoopbedrag van ons terug, inclusief de verzendkosten. De kosten voor de retour van jou naar Clear & Conscious zijn voor jouw eigen rekening. Indien je gebruikmaakt van dit herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in originele staat aan ons geretourneerd dienen te worden. Neem contact op met contact@clearandconscious.nl in geval van retournering.

Retourneer je product(en) naar:

Clear & Conscious
Landbouwstraat 14
9648 GB Wildervank
Nederland

Na ontvangst storten wij het aankoopbedrag terug. Stuur je een gedeelte van je bestelling retour? Dan krijg je de verzendkosten van je bestelling niet terug gestort.

Uitzonderingen op het retour-recht

  • Geopende en gebruikte producten (sprays, etherische oliën, rollers, thee en kruidentincturen) kunnen niet worden geretourneerd.
  • Producten die we niet standaard op voorraad hebben, maar die we specifiek voor jou hebben besteld bij de groothandel.

Garantie

Mocht je een product hebben ontvangen dat kapot is, of heb je het verkeerde artikel gekregen? Laat ons binnen 24 uur weten waarom je beroep wilt doen op de wettelijke garantie. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om te kijken naar een goede oplossing.

Uitzonderingen op de garantie:

  • Natuurlijke oneffenheden. Edelstenen hebben van nature oneffenheden, barstjes of deukjes. Iedere steen is uniek. De stenen kunnen in het echt iets afwijken van de foto. Wij doen ons best om de stenen uit te zoeken van de beste kwaliteit, maar kunnen niet waarborgen dat er verschil in de stenen zit.
  • Veranderingen aan het product door gebruik verliezen hun retourrecht. Dit kan komen door zeer intensief gebruik, nalatige verzorging of verkleuring door de zon. Let daarom op dat je de stenen niet langdurig in fel zonlicht houdt.